***راهنمای نویسندگان مقالات***
الف) فرایند پذیرش:
پس از دریافت مقاله از طریق سامانه، نخست در بخش اجرایی، اصالت آن از طریق سامانه مشابه یاب مورد بررسی قرار می گیرد، سپس در هیئت تحریریه بررسی و ارزیابی اولیه می شود. در صورت داشتن شرایط لازم برای داوران ارسال می گردد. پس از وصول دیدگاه ها و نظرات دو تن از داوران، نتایج و امتیازات کسب شده در هیئت تحریریه مطرح می شود. در صورت کسب امتیاز لازم و کافی و پذیرش آن، در نوبت چاپ قرار می گیرد.
ب) شرایط تدوین و ارسال مقالات:
1-3. عنوان: بیانگر مسئله مقاله؛
۲-۳. چکیده: آینه تمام نمای مقاله و فشرده بحث (شامل سؤال پژوهش، یافته تحقیق و روش تحقیق) و در حجمی با حداکثر ۱۵۰ تا۲۰۰ واژه) در چکیده از طرح فهرست مباحث یا مرور بر آنها، ذکر ادله، ارجاع به مأخذ و بیان شعاری خودداری گردد.
۳-۳ . کلیدواژه ها: فهرست موضوعی مقاله (۴ تا ۷واژه)؛
۴-۳.مقدمه؛ در مقدمه مقاله، تعریف مسئله، پیشینه پژوهش، ضرورت و اهمیت پژوهش، جنبه نوآوری، سؤالات اصلی و فرعی، تصویر اجمالی ساختار کلی مقاله بر اساس سؤالات اصلی و فرعی مطرح و مفاهیم و اصطلاحات اساسی مقاله تعریف شود.
۵-۳. طرح مسئله: شرح روشن و متمایز مسئله و روش پژوهش؛
6-۳. بدنه اصلی مقاله با جهت گیری انتقادی، تحلیلی، مستند و مستدل؛ در ساماندهی بدنه اصلی مقاله، رعایت یکی از شرایط ذیل لازم است:
الف) ارائه نظریه و یافته علمی جدید؛
ب) ارائه تقریر و تبیین جدید از یک نظریه؛
ج) ارائه استدلال جدید برای یک نظریه؛
د) ارائه نقد جامع و علمی از یک نظریه.
۷-۳. نتیجه؛ نتیجه مقاله بیانگر یافته های اصلی تحقیق است که به صورت گزاره های خبری موجز بیان می شود
۸-۳. منابع، فهرست منابع به صورت زیر تنظیم شود: الف) برای کتاب: نام خانوادگی، نام (نویسنده یا نویسندگان) تاریخ انتشار داخل پرانتز (۱۳۷۴)، نام کتاب، نام مترجم، محل نشر: نام ناشر ب) برای مقاله مندرج در مجلات: نام خانوادگی، نام نویسنده یا نویسندگان)، تاریخ انتشار داخل پرانتز، «عنوان مقاله، داخل گیومه»، نام مجله، شماره مجله و صفحه آغاز و پایان مقاله ج) برای مقاله مندرج در مجموعه مقالات یا دانشنامه ها: نام خانوادگی، نام (نویسنده یا نویسندگان)، تاریخ انتشار داخل پرانتز «عنوان مقاله، داخل گیومه»، عنوان کتاب، نام گردآورنده یا ویراستار، محل نشر، نام ناشر، صفحه آغاز و پایان مقاله د) سایت های اینترنتی: نام خانوادگی، نام نویسنده، (تاریخ درج شده در آغاز مقاله یا تاریخ رؤیت)، عنوان موضوع یا مقاله داخل گیومه»، نام و آدرس سایت اینترنتی مثال: سایت تبیان.
(http://www.tebyan.net
۴. برای ارجاع منابع، از ارجاع درون متنی(APA استفاده شود. مثل ( مطهری، ۱۳۷۵، ج ۳، ص۷۱) اگر از متن ترجمه شده استفاده شده است، مشخصات (نام مؤلف، سال ترجمه، شماره صفحه آورده شود. و هم چنین یادداشتهای توضیحی و معادل لاتین اصطلاحات و اسامی در پایین هر صفحه پانویس شود.
۵. تمام بخش های مقاله در یک فایل، نرم افزار Microsoft office Word و حجم آنها (حداقل ۵۰۰۰ و حداکثر ۸۰۰۰ کلمه)، در اندازه کاغذ A۴ و حاشیه های «بالا=۴، پایین=۶، چپ = ۴، راست = ۴ سانتی متر» و برای کلمات فارسی، قلم BLotus۱۲ و برای آیات و روایات و نیز متون عربی قلم Badr۱۲ برای کلمات انگلیسی Times New Roman۱۰ و فاصله خطوط ۱ تایپ و تنظیم شود. همچنین پانویس های فارسی با قلم BLotus۱۰ و پانویس های انگلیسی با قلم Time NewRoman۸ درج شود. و نیز تیترهای اصلی با شماره های ۱، ۲، ۳ و... و زیرمجموعه آنها با ۱۱ ،۲۰۱، ...، و ۱۲، ۲.۲، و... مشخص شود.
۶. مقاله از طریق سامانه مجله ارسال شود.
ج) تذکرات: