ازدواج در فرهنگ اسلامی از اهمیت وافری برخوردار بوده در آیات و روایات متعدد به آن پرداخته شده و عدم توجه به آن نیز مورد نکوهش واقع شده است. ازدواج از آثار و فوایدی همچون تکامل فردی و اجتماعی برخوردار بوده و ترک آن زیانهای زیادی از جمله ضررهای روحی و جسمی را بهدنبال خواهد داشت. مقاله حاضر با هدف واکاوی علل تأخیر ازدواج و با روش نقلی وحیانی و پردازش توصیفی-تحلیل به شناسایی عوامل مؤثر بر تأخیر ازدواج در جامعه کنونی پرداخته و در نهایت سه عامل را به عنوان مهمترین عوامل مؤثر در این حوزه شناسایی و مؤلفه های مرتبط با آن را مورد بررسی قرار داده است. در عوامل فرهنگی مؤلفههایی همچون کم رنگ شدن ارزشهای معنوی و آداب نامناسب فرهنگی و در عوامل اجتماعی به مؤلفههایی مانند: افزایش جرم و آسیبهای اجتماعی و خانوادگی و طولانی بودن تحصیلات و در عوامل اقتصادی به مؤلفههایی مانند: نداشتن شغل مناسب، افزایش تورم و داشتن توان اقتصادی دختران میتوان نام برد.
عمادی, زینب, میرعلی ملک, راضیه. (1402). پیامدهای ازدواج از دیدگاه اسلام با نگرشی بر عوامل تأخیرآن در جامعه. نجم/ دوفصلنامه علمی تخصصی پژوهش های خانواده قرآنی, 1(1), 96-65.
MLA
زینب عمادی; راضیه میرعلی ملک. "پیامدهای ازدواج از دیدگاه اسلام با نگرشی بر عوامل تأخیرآن در جامعه". نجم/ دوفصلنامه علمی تخصصی پژوهش های خانواده قرآنی, 1, 1, 1402, 96-65.
HARVARD
عمادی, زینب, میرعلی ملک, راضیه. (1402). 'پیامدهای ازدواج از دیدگاه اسلام با نگرشی بر عوامل تأخیرآن در جامعه', نجم/ دوفصلنامه علمی تخصصی پژوهش های خانواده قرآنی, 1(1), pp. 96-65.
VANCOUVER
عمادی, زینب, میرعلی ملک, راضیه. پیامدهای ازدواج از دیدگاه اسلام با نگرشی بر عوامل تأخیرآن در جامعه. نجم/ دوفصلنامه علمی تخصصی پژوهش های خانواده قرآنی, 1402; 1(1): 96-65.